Várjuk szeretettel!

A Bodor Major egyedi atmoszférájával és lenyűgöző természeti környezetével kiváló választás minden típusú rendezvény számára. Ez a helyszín nem csak a természet közelségével és békéjével csábít – sokoldalúsága képes minden igényt kielégíteni.

d A tágas, jól karbantartott kültéri és belső terek lehetővé teszik, hogy akár nagyszabású eseményeket, céges rendezvényeket, csapatépítő tréningeket, esküvőket vagy családi összejöveteleket is tökéletes környezetben valósíthassunk meg.

d A helyszín skandináv stílusú szálláshelyei kényelmet és nyugalmat ígérnek a vendégek számára.

x kemencés csárda x pajta kocsma x konferencia terem

MIÉRT A BODOR
MAJOR?

Festői helyszín

A Bodor Major és környezete lenyűgöző természeti szépséggel bír, így ideális hátteret biztosít minden típusú rendezvény számára. A zöld környezet és a vidéki hangulat garantálja, hogy az esemény különleges és emlékezetes legyen.

Aktív kikapcsolódás lehetőségei

A terület tereplovaglási lehetőségei, a Duna közelsége, és a számtalan szabadidős aktivitás biztosítják, hogy a vendégek nemcsak a környezetet élvezhetik rendezvény idején hanem aktívan is kikapcsolódhatnak.

Exkluzivitás és privát hangulat

A Bodor Major lehetőséget nyújt zártkörű rendezvények szervezésére, biztosítva ezzel a vendégek számára az exkluzivitás és a privát hangulat élményét, ami különösen fontos lehet céges események, családi ünnepek vagy esküvők esetén.